Nakon kratke i teške bolesti preminula je naša dugogodišnja djelatnica Orijana Pernjak-Grbac

Nakon duge i teške bolesti u Rijeci je u 60. godini života preminula Orijana Pernjak Grbac, dugogodišnja djelatnica Riječkog sportskog saveza.

Orijana Pernjak Grbac u Riječkom sportskom savezu od 1. svibnja 2008. godine bila je zaposlena kao voditelj za organizaciju natjecanja, „vatreno krštenje“ imala je kao glavna tajnica Europskog prvenstva u plivanju u malim bazenima, od najvećeg plivačkog događaja u Rijeci svih vremena do danas praktički nije bilo manifestacije u kojoj Orijana Pernjak Grbac nije bila aktivno uključena, radila je čak i onda kada ju je zdravstveno stanje u tome onemogućavalo, bez Orijane nije prošao niti ovogodišnji „Homo si teć“, veliki je obol ostavila i u pripremama za Europsko juniorsko prvenstvo u skokovima u vodu i Svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu.

Orijana Pernjak Grbac u Riječkom sportskom savezu procjenjivala je rizike organizacije sportskih natjecanja i drugih sportskih manifestacija, ali njezina najvažnija uloga ipak se krila u njezinoj jedinstvenoj osobnosti. 

Orijana Pernjak Grbac ostat će zapamćena kao kolegica koja je uvijek svima bila na usluzi i kao veliki prijatelj svih nas i riječkog sporta. Orijana je možda bila u sjeni svih događanja, ali je uvijek imala vremena, volje i strpljenja saslušati i pomoći, pa čak i onda kada se sve to činilo kao nemoguća misija, Orijana je uvijek bila spremna pružiti ruku, svi oni koji su je imali prilike upoznati i s njom surađivati znaju da je riječki sport njezinim odlaskom izgubio jako puno.

Orijana, hvala ti na svemu!

Iskrena sućut obitelji, svim prijateljima i svim kolegama u Riječkom sportskom savezu. 

Posljednji ispraćaj drage kolegice i prijateljice biti će na Groblju Kozala u subotu,1. srpnja 2023. godine u 12,00 sati.

Podijeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Više

Povezane vijesti

Vijesti iz RSS-a

Aktivna Hrvatska u Rijeci!

Rijeka, 16.09.2023. Aktivna Hrvatska vodeći je hrvatski sportsko-edukativni projekt pokrenut 2012. godine s ciljem promicanja kulture zdravog i aktivnog života. Tijekom deset godina aktivirali su

Pročitaj više »
Translate »