Vijesti iz RSSa Vijesti o Projektima

Riječki sportski savez i Visoka poslovna škola PAR organiziraju besplatnu edukaciju o marketingu u sportu

Studenti sportaši s riječkog područja imaju priliku sudjelovati na besplatnoj dvodnevnoj edukaciji o marketingu u sportu u organizaciji Visoke poslovne škole PAR i Riječkog sportskog saveza. Edukacija će se održati u sklopu Erasmus+ Sport projekta, PASSPORT, kojem je cilj promocija dualne karijere sportaša u četvrtak, 21. studenog i u petak, 22. studenog 2019. godine na Visokoj poslovnoj školi PAR u trajanju od 9:00 – 16:00 sati.

Trening modul ‘sportski marketing’ dio je PASSPORT kurikuluma, koji će zajedno sa svim modulima biti dostupan na VLE platformi. Kurikulum je namijenjen sportašima koji se suočavaju s izazovom balansiranja između svoje sportske i profesionalne karijere, ali svi oni koji budu htjeli proširiti svoje znanje i steći novo o vođenju projekata u području sporta, financijskom menadžmentu u području sporta, organizaciji sportskih događanja, sportskom marketingu, komunikacijskim, prezentacijskim te digitalnim vještinama u području sporta, moći će jednostavnom prijavom na platformu poslušati sve module koji su se održali ili će se održati u sklopu projekta.

Na interaktivnim dvodnevnim radionicama dobit ćete praktična znanja o marketingu u sportu. Zbog ograničenog broja mjesta, prijava je obvezna. Prijaviti se možete na sljedećem linku: https://forms.gle/YA49TZH4JF2C3r9KA.