Predstavljamo naš prvi newsletter za projekt SPEED!

Projekt SPORT PSYCHOLOGY for ЕNDURANCE and EFFECTIVE DEVELOPMENT of ATHLETS (SPEED) okuplja Sportski klub iz Bugarske „Athletic“ i Riječki sportski savez s ciljem razmjene znanja i praksi u sportskim treninzima i sportskoj psihologiji. Prepoznavanje važnosti sportske i tjelesne psihologije ključno je za postizanje boljih rezultata na atletskoj stazi.

Treneri i sportaši dobili su alate i metode sportske psihologije integrirane s fizičkim treninzima, što će im omogućiti sveobuhvatan pristup razvoju sportaša. Projekt SPEED naglašava integraciju sportske psihologije s fizičkim treninzima kako bi se poboljšala ukupna sportska izvedba.

Unapređenje vještina: Treneri i sportaši će razviti vještine u primjeni učinkovitih mentalnih i fizičkih programa treninga.

Lansiranje metodologija za trenere i sportaše nakon uspješnog treninga u Rijeci: Razvoj novih metodologija za trenere i sportaše, koje su usmjerene na dizajniranje i primjenu alata i metoda sportske psihologije u pripremi sportaša za poboljšanje performansi. Ove metodologije rezultat su uspješnih treninga održanih u Rijeci, gdje su treneri i sportaši stekli vrijedne vještine u integriranju mentalnih i fizičkih programa treninga.

Uključenost ključnih dionika: Projekt uključuje sportske klubove, menadžere i trenersko osoblje, sportaše i roditelje, osiguravajući široku uključenost zajednice.

Očekivani ishodi: Poboljšana stručnost, bolja samopriprema sportaša, povećano sudjelovanje nedovoljno zastupljenih skupina i stvaranje novih sportskih metodologija.


Podijeli:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Više

Povezane vijesti

Translate »