Vijesti iz RSSa

ZAVRŠNICA NAJVEĆE MANIFESTACIJE CESTOVNOG TRČANJA U HRVATSKOJ “HOMO SI TEĆ”

Oko 15 tisuća sudionika očekuje se na ovogodišnjem 20. izdanju Festivala sporta i rekreacije “Homo si teć” koji će se u središtu Rijeke, pod motom »Svi su pobjednici«, održati u subotu 16. travnja i nedjelju 17. travnja.

Subota je, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik Riječkog sportskog saveza Samir Barać, rezervirana za promociju različitih sportskih i rekreativnih klubova i udruga čiji će članovi demonstrirati svoje vještine na Gatu Karoline Riječke, dok će se najmasovnija ulična utrka u Hrvatskoj “Homo si teć”, trčati u nedjelju, skupa s još 5 utrka.

Na Gatu Karoline Riječke u nedjelju će se održati i zabavni program u čijem će glazbenu dijelu nastupiti Josip Forembacher Big band, Dino Antonić & 4 Shades, Mali Riječani i Čičak muzičak. Na istoj će lokaciji oba dana posjetitelji moći posjetiti i sajam trkaće obuće i opreme “Homo si teć Expo”.

Podsjetimo na kraju kako “Homo si teć” ima i humanitarnu notu te da se kupnjom majice u šatoru na Korzu ili Intersport trgovinama u Rijeci, Labinu, Puli, Rovinju, Crikvenici i Zagrebu pomaže rad Udruge za sindrom Down “Rijeka 21”.

Sve dodatne informacije mogu se naći na službenoj stranici www.rijeka.run