Vijesti iz RSSa

Upisi na Kineziološki fakultetu u Zagrebu

Kineziološki fakultet u Zagrebu objavio je natječaj, a sve potrebne informacije za upis na Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Studijski centar za izobrazbu trenera, u ljetnom roku su u privitku.

Posebno ističemo da će se prijave na studij odvijati od 4. do 8.6.2018. godine. Razredbeni postupak održati će se u srijedu, 4.7.2018. godine.

Također, skrećemo Vam pažnju da Studijski centar za izobrazbu trenera pruža mogućnost obrazovanja trenera prvostupnika što omogućava kandidatima da, završetkom ovog trogodišnjeg studija, ispune zakonsku obvezu i ostvare adekvatnu razinu obrazovanja potrebnu za rad u sportu.

U slučaju potrebe za bilo kakvim dopunskim informacijama, možete slobodno kontaktirati Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu na niže navedeni broj telefona ili u Studentsku referadu na broj: 01/ 36 58 625.

dopis natječaj 2018-19

Natječaj -IZOBRAZBA TRENERA, izvanredni studij 2018.-2019 Natječaj -IZOBRAZBA TRENERA, redoviti studij 2018.-2019 OBRASCI ZA PRIJAVU – Izobrazba trenera, izvanredni studij OBRASCI ZA PRIJAVU – Izobrazba trenera, redoviti studij SAŽETAK-upute za prijavu – IZOBRAZBA TRENERA (kandidati koji su polagali državnu maturu) SAŽETAK-upute za prijavu – IZOBRAZBA TRENERA (kandidati koji su srednju školu završili prije 2009.-10.)

SAŽETAK-upute za prijavu – IZOBRAZBA TRENERA (kandidati koji su polagali državnu maturu)

OBRASCI ZA PRIJAVU – Izobrazba trenera, redoviti studij

OBRASCI ZA PRIJAVU – Izobrazba trenera, izvanredni studij

Natječaj -IZOBRAZBA TRENERA, redoviti studij 2018.-2019

Natječaj -IZOBRAZBA TRENERA, izvanredni studij 2018.-2019