Vijesti iz klubova

Tjedan vaterpola u Hrvatskoj!

Tjedan vaterpola u Hrvatskoj započeti će okupljanjem hrvatskih vaterpolskih reprezentativaca danas u Zadru. Bogat sportski Tjedan donosi nam dvije utakmice FINA Svjetske lige. Zadarski Višnjik će u srijedu 27. ožujka u 18 sati ugostit reprezentacije Hrvatske i Turske, dok će na riječkoj Kantridi u subotu 30. ožujka Hrvatska ugostiti reprezentaciju Grčke također u 18 sati. Uz utakmice, hrvatski će se reprezentativci u oba grada družiti s navijačima, posjetiti dječje domove i razveseliti brojne mališane koje će upoznati s tajnama vaterpola.

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u nadolazećim dvjema utakmicama igrat će: golmani Josip Pavić, Marko Bijač i Petar Juraj Selem, centri Ivan Krapić, Fran Paškvalin i Nikša Dobud, bekovi Andro Bušlje, Kristijan Milaković, Marko Macan i Ivan Buljubašić te vanjski igrači Maro Joković, Anđelo Šetka, Duje Živković, Sandro Sukno, Luka Bukić, Ante Vukičević, Antun Goreta, Paulo Obradović i Petar Muslim.

Ulaznice za utakmice protiv Turske u Zadru mogu se kupiti od utorka 26.03. na blagajni bazena Višnjik, a za utakmicu u Rijeci na bazenima Kantrida (caffe bar 08).