Vijesti iz klubova

Radionica Hula Hopa u Rijeci

 

Hula hop je svima poznata igračka koja se vrti oko struka, vrata, ruku i nogu, a isto tako dobro leti i po zraku!
Hula hop je aktivnost kroz koju se poboljšava motorika, jačaju mišići trupa, brzo tope kalorije te se ujedno i skidaju suvišni kilogrami te nesumnjivo – zabavlja. Sat intenzivnog vrćenja hula hoop-a može sagorijeti do 400 kalorija koliko i sat vremena na traci za trčanje. Kroz radionicu naučiti ćete vrtjeti i kontrolirati hoop, kretati se s njim kroz prostor koristeći razne trikove i tehnike. Vrćenjem hula hopa ćete ojačati mišićni trup, kičmu, popraviti ravnotežu, držanje i kretanje. Hula hop će mladima i starijima izmamiti osmijeh na licu, učiniti ih spretnijima, dovesti ih u bolju formu i ispuniti energijom. Dođite, zavrtite svoj hula hop i zabavite se! 🙂

Voditelj: Marko Kalc
Svoje plesno obrazovanje započinje u “Prostor Plus” u Rijeci te 2008. godine postaje članom. Nastavlja svoju edukaciju na brojnim plesnim i kazališnim programima i radionicama u Hrvatskoj i inozemstvu.
Prvi doticaj sa hula hopom biva 2010. godine kada je učio od svjetski poznatog američkog hulahopera Karisa Wildea. Sudjeluje kao hula hop plesač na natjecanju na Festivalu Novog Cirkusa u Zagrebu 2011. godine na kojem osvaja prvo mjesto kao hulahoper.
Autor, koautor i izvođač mnogobrojnih predstava, te kao izvođač gostuje na brojnim međunarodnim festivalima.
___________________________________________________

Vrijeme održavanja radionice: 1.03.2014. (12h do 14h)

Mjesto održavanja radionice: Karate Klub “9.Zmaj” Rijeka, Školjić 10c

Cijena radionice: 55 kn

Prijave na: markokalc@gmail.com ili 091/563-6053

VIDEO: http://vimeo.com/76710064