Vijesti iz RSSa

PRIMANJE ZA OSVAJAČE MEDALJA EUROPSKOG PRVENSTVA U KARATEU ZA MLAĐE SENIORE

PRIMANJE ZA OSVAJAČE MEDALJA EUROPSKOG PRVENSTVA U KARATEU ZA MLAĐE SENIORE

U prostorijama  Riječkog sportskog saveza održano je primanje za osvajače brončanih odličja s Europskoga prvenstva u karateu za mlađe seniore, što je u nedjelju završilo u Budimpešti.

Laura Fučik osvojila je broncu u kategoriji do 61 kilograma, dok je Renato Rešetar na treću stepenicu pobjedničkog postolja stao u kategoriji do 84 kilograma.

Karatistica Delte i karatist Zameta u Budimpešti su ostvarili najveći uspjeh karijere ostvarivši pritom ciljeve koje su si zacrtali uoči odlaska na europsko prvenstvo, a medalju je u Rijeku donijela i Lea Vukoja, nekadašnja karatistica TAD-a, danas članica splitskog Sokola, koja je broncu osvojila u kategoriji do 68 kilograma.

Na primanju su bili predsjednik Županijskog karate saveza i njezin trener Namik Dizdarević, izbornik ženske karate reprezentacije i trener Karate kluba Opatija Dragutin Galina, Miladin Matković, trener Zameta i tajnik Karate saveza Rijeke, predsjednik Karate saveza Rijeke Vladimir Cvjetan, te Slaviša Bradić, glavni tajnik Riječkog sportskog saveza.