Vijesti iz klubova

PK “Primorje” – Poziv

Poziv

Plivački klub Primorje se nalazi u procesu reorganizacije i realizacije nove strategije kluba koja započinje s plivačkom sezonom 2021./2022. Nova uprava koja je stupila na čelo kluba tijekom veljače već je izradila nove strateške planove kluba.

Plivački klub „Primorje“ će od početka nove sezone krenuti ka cilju da u potpunosti zaživi kao regionalni plivački centar. Iz tog razloga, a poštujući tradiciju, infrastrukturu i postojeće kadrove cilj nam je maksimalno ojačati i ulagati isključivo u stručni kadar i sportaše kluba.

Naš stručni tim već sada čine svjetski poznata plivačka imena Sanja Jovanović, Miloš Milošević i Marko Strahija (kao član uprave kluba) a u novoj sezoni nam se kao koordinator struke priključuje i Krešimir Čač.

Tražimo  najkvalitetnije plivačke stručnjake iz naše regije kojima možemo ponuditi rad u stimulativnoj sredini na vrhunskoj sportskoj infrastrukturi uz odlične uvjete.

Osim vrhunskih trenera u potrazi smo i za mladim trenerskim snagama u čije znanje smo spremni ulagati znanje, vrijeme i financije.

Osim trenutnog popunjavanja radnih mjesta za narednu sezonu, PK Primorje će tijekom cijele godine nuditi opciju da nam se putem motivacijskog pisma jave svi zainteresirani koji se žele priključiti našem timu.

https://www.pk-primorje.hr/hr/karijera/57