Vijesti iz klubova

Natječaj za upis na Stručni studij za izobrazbu trenera

Obavještavaju se potencijalni pristupnici pri izvanrednom stručnom studiju za izobrazbu trenera da je raspisan Natječaj za upis pristupnika za akademsku godinu 2014./15.
Prijave kandidata za upis na željeni studij vrše se elektronički putem NISpVU (Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta) zaključno do 6. lipnja 2014. godine. Osim prijave za upis na studij, svi su pristupnici obvezni predati prijavu za razredbeni ispit u vremenu od 2.06. – 6.06.2014. godine.
Izmjenama i dopunama Zakona o sportu iz 2012. godine prolongiran je rok za stjecanje odgovarajuće stručne spreme za rad u sportu sa 2014. godine na 2017. godinu. S time su dobivene dodatne tri godine kako bi veliki broj trenutno neosposobljenih i trenera bez odgovarajuće stručne spreme stigao do 2017. godine steći Zakonom propisane uvjete za rad i obavljanje stručnih poslova u sportu.

VAŽNO! Ako se iz Primorsko-goranske županije na stručni studij upiše 50 i više kandidata nastava općih semestara održavat će se u Rijeci.

U slučaju potrebe za dopunskim informacijama možete se obratiti tajnici predstojnika SCIT-a, Ivani Degirmendžić na broj telefona 01/36 58 623 ili putem elektroničke pošte: oit@kif.hr odnosno Zajednici sportova PGŽ na tel. 312-031.

Natječaj-izvanredni stručni studij za izobrazu trenera
Prijava za razredbeni ispit