Vijesti iz klubova

Čarobne priče na Kantridi

Ove nedjelje na bazenima Kantrida plivačice riječkog kluba sinkroniziranog plivanja izvest će show u vodi na temu poznatih bajki. Snjeguljica, Pepeljuga, Trnoružica, Ljepotica i zvijer te mnoge druge priče omiljene među svim generacijama ove su godine poslužile kao inspiracija za božićnu reviju. Od najmlađih članica do iskusnih i odlikovanih juniorki i seniorki, sve članice kluba udružit će snage i zajednički izvesti predstavu u vodi kojom će obilježiti kraj još jedne uspješne sportske sezone.
Klub sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris osim što niže sportske uspjehe, pokazao se i vrlo uspješnim organizatorom revijalnih nastupa. Tako su riječke sinkrice publiku već osvojile predstavama kao što su Bal na vodi, Chicago ili Briljantin. Božićna revija tradicionalno okuplja sve članice kluba kako bi se uz prigodne koreografije zaključila sezona. Ove godine tema su bajke pa će tako u nedjelju uslijediti niz točaka na glazbu iz poznatih crtanih filmova kao što su Snjeguljica i sedam patuljaka, Pinokio, Pepeljuga, Trnoružica, Mala sirena, Ljepotica i zvijer, Aladin, Kralj lavova, Pocahontas, Zlatokosa i Ledeno kraljevstvo.
U reviji će sudjelovati ukupno 113 plivačica svih uzrasta, a izvan samog bazena nastup će upotpuniti i plesna skupina Flashdance Unit, vokalna skupina Lira uz pomoć klape Reful te glumac David Petrović.
Čarobne priče na Kantridi na rasporedu su 21.12. u 18 sati na bazenima Kantrida. Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u tajništvu kluba svakoga dana od 8 – 12 i od 17.30 – 19.30.
Posebna rasvjeta, scenografija i kostimografija doprinijet će ukupnom doživljaju, a plivačice se nadaju da će priče koje predstavljaju učiniti uistinu čarobnima.