Vijesti iz RSSa

“BeActiveNight

Tjedan sporta namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost. Ova europska kampanja u cilju ima inspirirati Europljane da budu aktivni (#BeActive) tijekom Tjedna sporta i ohrabriti ih da ostanu aktivni tijekom cijele godine.

 

U sklopu obilježavanja tjedna sporta u suradnji sa Središnjim državnim uredom za sport u subotu, 29.9.2018. godine s početkom u 20 sati na Molo longu održat će se BeActiveNight – vježbanje pod zvijezdama prema sljedećem rasporedu:

 

19.30 – okupljanje sudionika

20.00 sati – šetnja građana po Molo Longu

20.30 sati – sportsko rekreacijski program na bini na početku Molo Longa

21.00 sat – zajedničko vježbanje građana i snimanje promotivnog videa

22.00 sata – kraj programa

 

Prvih 500 građana koji se prošeću do kraja lukobrana dobit će bon za besplatni zdravi obrok koji sadrži jednak prosječni broj kalorija kao one koje su utrošene šetnjom. Cijeli program namijenjen djeci i odraslima je u potpunosti besplatan. U organizaciju će se uključiti i riječki glazbenici koji će na trasi šetnje izvoditi glazbena djela te planinarsko društvo „Kamenjak“ koji će educirati djecu i građane o penjačkim vještinama.

 

Uz Središnji državni ured za sport organizatori su Grad Rijeka, Riječki sportski savez i Zajednica sportova PGŽ. Partneri su: Restaurant Molo longo, Lučka uprava Rijeka, Terminal 7 Fitness centar i Metis d.d. Klubovi partneri su: Capoera klub „Rijeka“, Wushu klub „Rijeka“, Kendo klub „Rijeka“, Planinarsko društvo „Kamenjak“ i
Studio „Jump“

 

 

Pridruži nam se i vježbaj pod zvijezdama s nama!!!