Vijesti iz klubova Vijesti iz RSSa

COVID-19 – OBAVIJEST O NOVIM MJERAMA !

Obavještavamo kako će shodno novonastaloj situaciji i preporuci nadležnih službi i tijela, Riječki sportski savez svu komunikaciju i poslove sa članicama obavljati isključivo putem komunikacije elektronskom poštom i telefonima.  Prostorije Riječkog sportskog saveza će biti zatvorene za stranke do daljnjeg.

Obzirom na razvoj epidemiološke situacije u vezi  s epidemijom infekcije korona virusom, dosadašnja mjera obustave treninga sportaša mlađih uzrasnih kategorija u sportskim objektima koji su u vlasništvu ili njima upravlja TD Rijeka Sport, na teritoriju grada Rijeke, a koja je donesena 13. ožujka 2020., s današnjim danom, 16. ožujka 2020., proširuje se na sve kategorije sportaša, te od sad uključuje i seniorske ekipe sportskih klubova.

Time se navedeni sportski objekti u potpunosti zatvaraju za sve kategorije korisnika.

Mjera stupa na snagu odmah, a vrijedi do 28. ožujka 2020., s mogućnosti produljenja, ovisno o razvoju epidemiološke situacije.

Sportski klubovi upućuju se na redovito praćenje uputa Stožera Civilne zaštite, te drugih proglasa i informacija kojima se reguliraju aktivnosti tijekom navedenog razdoblja.

U Riječkom sportskom savezu biti će dežurna služba.

Sve dodatne informacije možete dobiti na 098 9627447 ili na e-mail rijecki-sportski-savez@ri.t-com.hr

Zahvaljujemo na razumijevanju.