Vijesti iz klubova

35. međunarodni turnir u stolnom tenisu “Kup Grada Rijeke”

Na 35. međunarodnom turniru Kupu Grada Rijeke uz pokroviteljstvo Primorsko  goranske županije i Grada Rijeke, u dvorani Osnovne škole Srdoči nastupilo je 194 natjecatelja iz 34 kluba.

Kup grada Rijeke bila je prilika i za naše natjecatelje kojih je nastupilo tridesetak. Nekima je to bio prvi turnir takvog tipa, a neki od njih došli su i do svojih prvih pobjeda te tako i do prvih bodova za HSTS-ovu ranglistu.

Najbolje rezultate od naših natjecatelja postigli su Frane Erjavac koji je u kategoriji kadeta zaustavljen u ¼ finalu od Vresk Noe (STK „Mihovljan“) te Sena Smailji koja je osvojila 2.mjesto izgubivši u finalu kategorije mlađih kadetkinja od Tamare Nakić (GSTK „Zagreb“).

Organizacija je provedena od strane našeg kluba STŠK „Srdoči“ i naših članova te uz pomoć zbora Stolnoteniskih sudaca grada Rijeke.

Natjecalo se u 7 kategorija, a u budućnosti je u planu kluba, već od iduće godine, da se 36.kup grada Rijeke igra dva dana kako bi mnogi natjecatelji mogli nastupiti u dvjema kategorijama, te kako bi i Grad Rijeka i cjelokupna zajednica imala višestranu korist od našega turnira.

Konačni rezultati:

           

Juniori: 1.Kuzmić Dorian 2) Vekić Leo (STK Opatija 08);3.Dragun Luka(Dugo Selo)/Petek Bruno(TIS Zagreb )

Kadeti :1.Milohanovć Andrea(Pula),2.Zlatkov Luka (Dugo Selo);3.Vresk Noa (STK Mihovljani)/Znika Petar ( GSTK Zagreb)

Mlađi kadeti:1.Vincek Simon(MGK Drava Žabnik),2. Stočko Matej (STK Varaždin);3. Krtalić Maxmilian(STK Pula)/Islamović Tin(GSTK Zagreb),

Najmlađi kadeti:1. Majcen Franko (GSTK Zagreb),2.Milak Vito(MGK Drava Žabnik),3.Colev Ivor(STK Putujane)/Mrkić Andrej(STK Pula)

Kadetkinje:1 Ilić Zara (Samobor);2.Lončarević Hana(Mladost –Zagreb);3. Šćepanović Mia (Mladost Zagreb/Alviž Gabrijela(Mladost Zagreb)

 Mlađe kadetkinje:1. Nakić Tamara (GSTK Zagreb,2. Smailji Sena (STŠK Srdoči);3.Petreković Ivona (Mladost-Zagreb)/Landripet Adriana(STK Stubica)

Najmlađe kadetkinje:1.Putigna Larisa (STK ŽSTK Pula);2.Dorić Aileen((STKPula),3.Markovanović Mara (Dugo Selo)/Benko Lana(TIS Zagreb)