Vijesti iz klubova

Hrvatska pošta predstavila poštanski žig i dopisnicu posvećeni Milki Milinković

Promocija poštanskog žiga i dopisnice posvećene hrvatskoj paraolimpijki Milki Milinković danas se, 8. rujna održala u Hrvatskoj pošti – poštanskom uredu u Rijeci.

Prigodni poštanski žig i dopisnica posvećeni Milki Milinković upotrebljavat će se od subote 9. rujna.

HDOFM od svog osnutka na filatelistički način promiče sportske uspjehe hrvatskih sportašica i sportaša na olimpijskim i paraolimpijskim igrama, ali i općenito afirmaciju hrvatskog sporta, olimpizma i svih pozitivnih vrednota koje krase sportsku kulturu.

Upravo na tim osnovama HDOFM je pokrenuo filatelistički projekt Hrvatski olimpijci/paraolimpijci na poštanskim prigodnim žigovima. Sukladno takvoj programskoj orijentaciji, HDFM je inicirao uporabu prigodnog poštanskog žiga dana 9. rujna 2017. u Rijeci koji je posvećen, nažalost iznenadno preminuloj najpoznatijoj hrvatskoj paraolimpijki Milki Milinković.

Javne potrebe 2016

Prijedlog odluke o davanju naknadne suglasnosti na Detaljni plan raspodjele financijskih sredstava unutar Programa javnih potreba u sportu Grada Rijeke za 2014. godinu - Aktivnosti koje se sufinanciraju putem Riječkog sportskog saveza.

Saznaj više

Rasporedi korištenja sportskih objekata