Vijesti iz klubova

Europsko prvenstvo u plivanju perajama

Hrvatski juniorski reprezentativac Vid Stipković, član Ronilačkog kluba Nevera, od 2. do 9. 7. sudjelovao je na Europskom seniorskom prvenstvu u plivanju perajama i brzinskom ronjenju u poljskom Wroclawu. Obzirom na jaku seniorsku konkurenciju kojoj trenutno ne pripada ostvario je odlične rezultate. Isplivao je dva nova hrvatska juniorska rekorda: na 400 m BF s rezultatom 3.52,41 osvojio je 12. mjesto i na 400 m PP s rezultatom 3.21,87 gdje je osvojio 16. mjesto. U ostalim disciplinama plasirao se na 16. mjesto u disciplini 200 m PP, 13. mjesto na 800 m PP te 10. mjesto kao član reprezentacije u štafeti 4 x 100 m PP (Đurđ L., Stipković V., Strikinac F., Đurđ D.).

Osvajanjem 15 odličja na državnom prvenstvu od čega je 13 zlatnih, uspješnim nastupima na utrkama Svjetskog kupa i najnovijim rezultatima na Europskom seniorskom prevnstvu, Vid Stipković je potvrdio status najboljeg hrvatskog juniora i najavio dobre rezultate u seniorskoj konkurenciji u koju prelazi iduće godine. Njegovi uspjesi snažan su poticaj mlađim članovima RK Nevera kojima je uzor te imaju pozitivan učinak na popularizaciju ovog sporta na lokalnoj razini.

Javne potrebe 2016

Prijedlog odluke o davanju naknadne suglasnosti na Detaljni plan raspodjele financijskih sredstava unutar Programa javnih potreba u sportu Grada Rijeke za 2014. godinu - Aktivnosti koje se sufinanciraju putem Riječkog sportskog saveza.

Saznaj više

Rasporedi korištenja sportskih objekata